Vincent Prins

Senior consultant

Wat ik doe
Ik adviseer organisaties bij het maken van strategisch verstandige keuzes omtrent de inrichting van hun ICT-omgeving. Door ICT meetbaar te maken, verkrijgt een organisatie inzicht in de doelmatigheid daarvan. Hoe kan een sourcing strategie zo optimaal mogelijk worden vormgegeven, zodat het aansluit bij de doelstellingen van een organisatie? Regievoering is daarbij cruciaal en bepaalt in grote mate het succes. Ik haal er voldoening uit om organisaties daarover te adviseren.

Waarom VKA
Maatschappelijke relevantie en nieuwe uitdagingen zijn belangrijk voor mij. Door de vele opdrachten die VKA doet voor (semi)overheidsinstanties voorziet mijn werk in beide. Ten eerste is de impact van het werk vaak concreet en zichtbaar, daarnaast zorgen de diverse belangen en het daarbij horende politieke krachtenveld voor spannende nieuwe uitdagingen. Deze combinatie van relevantie en uitdagingen geven mij een grote mate van plezier in mijn werk: uiteindelijk mijn belangrijkste drijfveer.

Iets verrassends over mijzelf
Van kinds af aan heb ik een grote passie voor koken en bakken ontwikkeld. Om mijzelf te testen en te weten hoe het voelt om volledig buiten je comfortzone te stappen, heb ik mij enkele jaren geleden succesvol aangemeld voor Heel Holland Bakt. Dit was erg leuk om mee te maken. Op het moment zijn koken en bakken verworden tot een uit de hand gelopen hobby en is het een uitstekende manier om te ontspannen van werk.

Vincent Prins VKA