Steven Kant

Senior consultant

Wat ik doe

Als privacy consultant help ik klanten bij het oplossen van privacyvraagstukken. Dit varieert van het uitvoeren van risico assessments, het opstellen van beleid en documentatie, tot het verhogen van de privacy-bewustzijn in een organisatie. Ik ga gestructureerd en resultaatgericht te werk om uiteindelijk tot een tastbaar advies voor de klant te komen.

Wat mij drijft

Het geeft mij ontzettend veel energie als ik écht iets kan betekenen voor de klant. Bijvoorbeeld door op het eerste oog lastige, niet direct te doorgronden regels en richtlijnen te vertalen naar concrete en bruikbare oplossingen. Op deze manier kan de klant progressie maken en groei verwezenlijken. Op privacy gebied is er in mijn ervaring vaak meer mogelijk dan op het eerste gezicht wordt gedacht. Door te denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen toon ik dat aan. 

Waarom VKA

VKA bestaat uit een verzameling zeer kundige en open vakmensen, wat een perfecte omgeving is voor mij. Aangezien er een grote verscheidenheid aan expertises in huis is, ben je bij VKA nooit uitgeleerd. Dit zorgt ervoor dat ik mezelf wil blijven ontwikkelen. En zeker niet onbelangrijk: naast werk is er ook genoeg ruimte voor ontspanning. 

Steven Kant VKA