Sabine Steenwinkel-den Daas

Senior consultant

Wat ik doe

Ik help organisaties meer waarde uit gegevens te halen en ga complexe uitdagingen hierbij niet uit de weg. Dit doe ik door advies te geven en validaties uit te voeren over het gebruik van algoritmen of dit algoritme nu ondersteunt bij het identificeren van risico, het identificeren van de beste aanpak op individueel niveau of het voorspellen van betaal- of aankoopgedrag. Het maakt niet uit of dit algoritme nu een reeks rekenregels is of een complexe combinatie van voorspelmodellen uit de machine learning en kunstmatige intelligentie: ik duik er graag met een kritische blik in. Bijvoorbeeld door een organisatie kennis te laten maken met de mogelijkheden en behoeden voor valkuilen van data kwaliteit en data toepassingen of door het geven van inhoudelijke training aan specialisten over data science.

Wat mij drijft

Ik bouw graag aan en denk graag mee over impactvolle en innovatieve oplossingen, die doen waarvoor ze zijn ontwikkeld, samen met de klant.

Waarom VKA

Bij VKA werken veel inspirerende professionals vanuit verschillende disciplines. Hierdoor is de beste dataoplossing niet alleen neer te zetten, maar de impact ook groot.

Sabine den Daas VKA