ir. Robbert Lee

Associate

Wat ik doe

Ik ben een organisatie adviseur met een frisse digitale ondernemingsgeest! Complexe, strategische vraagstukken vereenvoudigen, heldere concepten en inspirerende, vernieuwende oplossingen aandragen en realiseren; dat is wat ik in essentie doe. Het gaat dan vaak over digitale strategie, innovatie, informatiemanagement, architectuur, portfoliomanagement, digitale dienstverlening en transformatie. 

Wat mij drijft

Mijn missie is om organisaties en mensen daadwerkelijk vooruit te helpen, te laten groeien. Dit doe ik door samen met de klant(-organisatie) op een plezierige wijze, constructief te werken aan het verbeteren of innoveren van dienstverlening en processen met ICT. Vanuit een strategie een tactiek en oplossingen bedenken en deze ook daadwerkelijk realiseren: “I love it when a plan comes together!” 

Waarom VKA

Als Associate vind ik bij VKA versterking van meer dan 100 gedreven topprofessionals op hun vakgebied. De cultuur is er open en transparant, no-nonsense, mensgericht en er wordt met veel gedrevenheid en lol samengewerkt. Maar bovenal staat bij VKA staat de klant bovenaan en is er gemeenschappelijke drive om organisaties vooruit te helpen.

Robbert Lee VKA