mr. René Volwerk CIPM CIPP/E CISA CISM

Associate

Wat ik doe

Het belang van privacy en security de juiste prioriteit binnen een organisatie laten krijgen. Organisaties veranderen om bewuster en veiliger met (persoons)gegevens om te gaan, is wat ik doe. Dat doe ik door mensen, processen en systemen en de eisen vanuit privacy en security beter op elkaar af te stemmen, waardoor de organisatie veiliger wordt.

Wat mij drijft

Nieuwsgierigheid drijft mij. Ik wil weten hoe complexe dingen werken. Mensen, ICT en security en hoe dat allemaal samenwerkt is een grote puzzel waar ik met veel plezier aan werk. Technologie en organisaties zijn fascinerende en dankbare onderwerpen om mij mee bezig te kunnen houden. Wat mij altijd weer fascineert, is dat aandacht en begrip ondanks alle high tech noodzakelijk blijven om veranderingen te realiseren.

Waarom VKA

VKA biedt mij als associate “the best of both worlds”! Mooie opdrachten in een omgeving met hoge professionele kwaliteit. Door de participatie in VKA-activiteiten voel ik me op een prettige manier verbonden. Mijn associateschap biedt voor de cliënt de juiste continuïteit. Als het nodig is, kan ik terugvallen op een kwaliteitsorganisatie!