Petra Klören

Associate

Wat ik doe

Met een achtergrond in communicatie en organisatiesociologie heb ik mij de laatste jaren gespecialiseerd in programmamanagement met focus op verandercommunicatie, leer- en ontwikkelstrategieën. Na een gedegen analyse van de praktijk en stakeholders, ontwikkel ik een communicatiestrategie voor de veranderopgave. De strategie die vooral moet zorgen dat de verschillende bloedgroepen in de organisatie elkaar horen en begrijpen. Teams over hun schaduw heen te laten springen en het algemeen belang voorop te zetten, zodat zij succesvoller kunnen samenwerken. Hiermee draag ik bij aan een veilig leerklimaat. Een strategie die zich inmiddels bij groot aantal opdrachtgevers in de praktijk heeft bewezen.

Wat mij drijft

Ik ben een resultaat gedreven en energieke allround organisatie- en communicatieprofessional.  Een echte teamplayer die het leuk vindt om met creatieve concepten medewerkers en stakeholders in beweging te krijgen. Ik voel mij daarom goed in organisaties waar denken en doen hand in hand gaan. Ik heb ruime ervaring in de non- en profitsector opgedaan zowel aan klant- als aan bureauzijde, in de rol van leidinggevende en begeleider uitvoering. En ruim 18 jaar een uitgebreid trackrecord in programmacommunicatie, interne en corporate communicatie- en veranderprojecten; met kennis van leer- en ontwikkelprogramma’s, internal branding, reputatiemanagement en marketingcommunicatie.

Waarom VKA

VKA snapt dat een groot complex ICT-programma niet alleen maar een technische exercitie is, maar dat dit meestal de gehele organisatie raakt. Een verandering die veel invloed heeft op zowel interne processen als de bedrijfscultuur. Zo’n ontwikkelopgave vraagt dan ook om een gedegen veranderaanpak en communicatie. Door samen op te trekken ontstaat een mooie en slagvaardige synergie tussen de ICT- en organisatiecommunicatie-professional die de transitie aantrekkelijk maakt en verbindt.

Petra Klören VKA