Paul Ruijgrok

Associate

Wat ik doe

Kennis en informatie zijn cruciale productiemiddelen voor organisaties geworden. De ICT ondersteunt dit proces, maar is daarbij uitsluitend een middel om kennis en informatie ter vergaren, vast te houden, beschikbaar te stellen en in te zetten binnen uw bedrijfsprocessen. Ik help organisaties graag met het opstellen van een visie over wat de bijdrage van deze kennis en informatie voor uw organisatie is, en met het opstellen van beleid en architectuur ten aanzien van de omgang met kennis en informatie.

Wat mij drijft

Ik verbind graag de bedrijfskundige, informatiekundige en ICT vraagstukken binnen organisaties. Ik vind het leuk om hoofdzaken van bijzaken te scheiden en zo te komen tot de kern van de zaak. Iedere keer wanneer het lukt om uit te komen op oplossingen die een echte bijdrage aan de organisatie leveren met oog voor alle belanghebbenden, kan mijn dag niet stuk.

Waarom VKA

VKA biedt mij een omgeving om samen te werken aan interessante opdrachten met kundige mensen voor aansprekende bedrijven en organisaties.

VKA medewerker