ing. Martin Zinke CISM CIPM CIPP/E

Senior consultant

Wat ik doe

Als specialist op gebied van security en privacy help ik organisaties op veilige en verantwoorde wijze zaken te doen. Vanuit mijn specialismen help ik bij het invullen van de randvoorwaarden, maar nog liever help ik bij het creëren van nieuwe kansen door security en privacy strategisch in te zetten. Graag verander ik security en privacy van ‘blok aan het been’ naar een discipline die vergaande digitalisering juist mogelijk maakt.

Wat mij drijft

Ik vind het geweldig om te zien hoe nieuwe technologie mensen, organisaties en de maatschappij verandert. Ik begeef me graag aan het front binnen organisaties om de verandering te begeleiden en op pragmatische wijze vorm te geven. Ik geniet ervan om complexe vragen simpel en behapbaar te maken, om vervolgens met minimale inspanning een zo groot mogelijke impact te behalen. De wisselwerking tussen organisatie en maatschappij vind ik bijzonder interessant. Ik vind het leuk om op het achtuurjournaal te zien wat we hebben gedaan, of juist gaan doen.

Waarom VKA

Binnen VKA worden projecten uitgevoerd die relevant zijn voor mensen, organisaties en vaak ook voor heel Nederland. Door projecten met de nodige lef uit te voeren en door op de eerste plaats te gaan voor kwaliteit, heeft VKA impact. VKA is een overzichtelijke organisatie waarin veel kennis aanwezig is binnen het team van gepassioneerde en gedreven collega’s.