Marlijn Mulder MSc

Consultant

Wat ik doe
Met mijn achtergrond in filosofie en bestuurskunde kijk ik met een open én kritische blik naar complexe vraagstukken. Specifiek databeleid en de ethische vraagstukken die daaruit voortkomen interesseren mij het meest. Waar raken publieke waarden zoals transparantie en veiligheid elkaar? En waar zit wrijving? Vervolgens is het vinden van oplossingen voor die vragen en die in te bedden in langetermijnbeleid, het leukst om te doen. 

Wat mij drijft
Ik word enthousiast wanneer ik voor complexe ethische vraagstukken sta, die vraagstukken kan ontrafelen en dat leidt tot een uitkomst die door alle betrokkenen gedragen wordt. Ik ben dan ook het meest gedreven wanneer ik merk dat ik voor klanten op dit punt het verschil kan maken. 

Waarom VKA
Bij VKA mag ik mijn liefde voor ethiek combineren met bestuurskundige vraagstukken die gaan over techniek. Juist hier vinden we veel ethische vraagstukken. De waardering voor ook deze kennis om een zo goed mogelijk eindproduct op te leveren waarin ook de maatschappelijke context goed vertegenwoordigd is, dat maakt VKA een fijne plek om te werken. Daarbij is hier ruimte voor eigen ontwikkeling, zijn er complexe projecten en wordt input gewaardeerd, ondanks achtergrond of ervaring.

Marlijn Mulder VKA