Mark van Rosmalen

Associate

Wat ik doe

Graag help ik organisaties met het leiden van grote projecten en programma’s met een bedrijfskundig karakter of het helpen transformeren van ICT-afdelingen als interim manager.

Wat mij drijft

Ik heb een voorkeur voor opdrachten waarin de combinatie gevraagd wordt van leidinggeven aan én visie ontwikkelen op organisatorische en vakmatige verandering. Daarbij weet ik de brug te slaan tussen business en bestuurlijk georiënteerde opdrachtgevers en oplossings- of technisch georiënteerde professionals. Met een combinatie van relativerende humor en situationeel leiderschap bouw ik sterke gemotiveerde teams. Ik word graag uitgedaagd in situaties waar een goede bestuurlijke en sociale dynamiek sensitiviteit wordt gevraagd en het werken in omgevingen met een hoge exposure en bijbehorend afbreukrisico.

Waarom VKA

Bij mijn opdrachtgevers sta ik bekend als een energieke betrouwbare ervaren manager, met een aantal sterke wapenfeiten op mijn naam. Ik voel me daarom verbonden met de mensen en de kwaliteit-, betrouwbaarheid- en resultaatreputatie van VKA.

Mark van Rosmalen VKA