Kelly van der Heijde

HR manager

Wat ik doe

Bij VKA ben ik verantwoordelijk voor HR. Dat betekent dat ik mij, samen met mijn HR-collega’s, onder andere bezig houd met de werving en selectie van nieuwe collega’s, (de doorontwikkeling van) het arbeidsvoorwaardenbeleid en een goed verzorgde personeels- en salarisadministratie. Persoonlijke ontwikkeling is één van onze strategische pijlers dus ook daar besteed ik veel tijd aan door te zorgen voor een goed gevulde opleidingskalender maar ook te sparren over ontwikkelvraagstukken. Daarnaast denk ik mee met directie, management en collega’s over HR-gerelateerde zaken of organisatie brede vraagstukken.

Wat mij drijft

Mensen helpen het beste uit zichzelf te halen: dat is waar ik energie van krijg. Het verhaal achter een persoon, het verbinden van mensen met elkaar en het gezamenlijk toewerken naar een bepaald resultaat, dat zijn dingen waar ik mij graag mee bezig houd. Het is voor mij iedere dag weer een uitdaging om te zorgen dat wij, vanuit HR, alle (toekomstige) collega’s zo goed mogelijk helpen en faciliteren. Of dat nu is door mee te denken over hun persoonlijke ontwikkeling, te zorgen dat iedereen beschikt over de juiste bedrijfsmiddelen om hun rol goed te kunnen vervullen of te spreken met kandidaten over het werken bij VKA. Ik doe het met veel plezier!

Waarom VKA

Voor mij zijn er twee belangrijke redenen waarom ik voor VKA heb gekozen: de persoonlijke, mensgerichte benadering en de ruimte die er is om innovatieve ideeën daadwerkelijk te realiseren. Je kunt altijd bij anderen binnen lopen en, hoe druk ze ook zijn, iedereen neemt altijd even de tijd voor je. En voor wat betreft het ondernemende karakter van VKA: heb je een goed idee, de deur van directie, management en collega’s staat altijd open! Er is een hoop ruimte om dingen te bedenken, ontwikkelen en proberen. Daar leer je zelf ook weer van en dat maakt VKA een leuke organisatie om voor te werken.