VKA ‘Class of 2020’

In deze onstuimige tijd blijven wij het bijzonder vinden dat wij ons team het afgelopen jaar hebben kunnen uitbreiden met maar liefst 14 nieuwe collega’s. Collega’s met verschillende expertises die een waardevolle aanvulling zijn op het bestaande team consultants en project-/programmamanagers.

Door corona hebben ook wij in maart en april een pas op de plaats gemaakt ten aanzien van de werving van nieuwe collega’s. Maar al gauw bleek dat de behoefte aan nieuwe collega’s bleef bestaan. In de zomer zijn we daarom weer actief op zoek gegaan en dat heeft geresulteerd in maar liefst 9 nieuwe collega’s die zijn gestart in september en oktober, maar ook nog gaan starten in november.

Voor hen een rare tijd om aan een nieuwe baan te beginnen, voor ons schakelen om voor een digitaal introductieprogramma te zorgen en op andere manieren de sfeer en cultuur van VKA over te brengen op deze nieuwe collega’s. En dat laatste is best een uitdaging!

De zoektocht naar kwalitatief goede en vooral gezellige collega’s gaat gestaag door. We kunnen zelfs al melden dat de uitbreiding van het team aan collega’s ook in 2021 door zal gaan en volgend jaar, in januari en februari, reeds twee nieuwe collega’s zullen starten.