Jules van den Berg MSc

Consultant

Wat ik doe
Als consultant Strategie en Architectuur houd ik me bezig met vraagstukken waarbij een situatie of probleem van een klant goed doorgrond moet worden. Mijn achtergrond in kunstmatige intelligentie heeft mij de technische kennis gebracht om de juiste vragen te kunnen stellen. Daarnaast ben ik breed ontwikkeld waardoor ik zowel de technische en de menselijke kant kan doorgronden. Dat stelt me in staat tot het kunnen koppelen van het primaire proces aan de techniek. 

Wat mij drijft
Het is voor mij erg belangrijk om maatschappelijk relevant werk te doen, waardoor ik wat bij kan dragen aan een goed functionerende maatschappij. Ook schep ik graag verheldering in complexe situaties, zodat problemen vervolgens gemakkelijker opgelost kunnen worden. Ik ben breed geïnteresseerd en ik verplaats me graag in de situatie van een opdrachtgever om zo tot het beste resultaat te kunnen komen.  

Waarom VKA
VKA biedt haar consultants veel uitdagingen en moedigt levenslange ontwikkeling aan. Ik ben leergierig en grijp nieuwe ervaringen graag met beide handen aan, dus dit is een goede combinatie. Doordat VKA verschillende expertises beheerst, is het mogelijk om mee te kijken met verschillende projecten bij verschillende werkgevers. Hierdoor leer ik veel van een breed scala aan opdrachten. De mensen van VKA zijn resultaatgericht en stellen hoge eisen aan zichzelf, elkaar en het werk, maar zijn ook oprecht betrokken en begaan met de materie. Deze sfeer en het afwisselende werk geven mij energie.

Jules van den Berg VKA