Jorrit van Bennekom

Consultant

Wat ik doe

Als consultant bij VKA houd ik mij bezig met een breed scala aan Data en AI vraagstukken van onze klanten. Zo adviseer en begeleid ik organisaties die middels Data en AI de dienstverlening willen verbeteren. Iedere organisatie is anders en door samen met de klant op zoek te gaan naar de mogelijkheden komen wij tot maatwerk/advies. Met mijn achtergrond in zowel duurzaamheid als klimatologie en kunstmatige intelligentie ben ik gewend om interdisciplinair te werken. Op dagelijkse basis probeer ik meerdere disciplines bij elkaar te brengen om zo tot nieuwe innovatieve inzichten te komen.

Wat mij drijft

Bij VKA kom ik in aanraking met veel organisaties die meer waarde uit Data & AI willen halen en dan ook erg geïnteresseerd zijn om veel over dit thema te leren. Het overbrengen van deze kennis drijft mij, omdat het gecreëerde bewustzijn en enthousiasme over het onderwerp gelijk voelbaar is binnen zo’n organisatie.

Waarom VKA

Ik ben bij VKA begonnen vanuit de Highberg Consulting Career Class. Deze career class sprak mij aan, omdat er net als bij VKA veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. Met een breed aanbod aan trainingen en certificeringen wordt er ingezet op persoonlijke ontwikkeling en het uitbreiden en delen van kennis. Mijn collega’s komen veelal uit verschillende vakgebieden en dit zie je ook terug in de masterclasses en trainingen die worden gegeven. Ook al hebben mijn collega’s verschillende achtergronden, de normen en waarden die wij met z’n allen delen maakt dat VKA een prettig bedrijf is om te werken met een fijne sfeer.

Jorrit van Bennekom VKA