Jessica Drake Wetsteijn

Senior consultant

Wat ik doe

Als consultant help ik organisaties met het realiseren van oplossingen voor (complexe) ICT-vraagstukken. Hierbij richt ik mij voornamelijk op vraagstukken rondom sourcing, proces- en kwaliteitsverbetering, waarbij de gemene deler betrekking heeft op de samenhang tussen mens en ICT. Hierbij vind ik het belangrijk dat de oplossingen aansluiten op de behoefte van de organisatie. Daardoor is het van belang dat ik mensen kan samenbrengen en met de opdrachtgever draagvlak kan creëren binnen de organisatie.

Wat mij drijft

ICT is niet meer weg te denken uit de maatschappij, toch kunnen ICT, mens en organisatie nog beter samenwerken. Hoe kunnen we de verbindingen tussen mensen, processen en organisatie(beleid) leggen en inrichten, zodat het voor ons werkt in plaats van dat we ervoor moeten werken. Als consultant lever ik graag een bijdrage om deze werelden nog beter op elkaar aan te laten sluiten.

Waarom VKA

Bij VKA werken betekent dat je aan leuke en uitdagende vraagstukken mag werken. Geen opdracht is hetzelfde, waardoor je continu jezelf kunt blijven ontwikkelen. De collega’s binnen VKA hebben dezelfde drijfveer om het beste uit de opdracht en zichzelf te halen. De combinatie van de diverse vraagstukken en expertises zorgen ervoor dat we de beste oplossingen voor onze opdrachtgevers kunnen bieden.

Jessica Drake VKA