Jesse de Groot

Consultant

Wat ik doe
Ik ben werkzaam als werkstudent binnen de expertisegroep IT strategie & Architectuur. Dit betekent dat ik naast mijn werkzaamheden bij VKA mijn master Complex System engineering and Management aan het volgen ben aan de Technische Universiteit Delft. Hierdoor neem ik de meest actuele kennis mee naar mijn werk en probeer dit zo goed mogelijk toe te passen op verschillende strategische vraagstukken.

Wat drijft mij
Het oplossen van uitdagende projecten en vraagstukken is iets wat mij waar ik energie van krijg. Mij vastbijten in een uitdaging en niet opgeven tot het best passende resultaat is behaald, is een van mijn drijfveren. Met collega’s advies op maat te kunnen geven is iets wat ik enorm ambieer.

Waarom VKA
VKA heeft een enorm gemoedelijke, doch professionele sfeer. Binnen het bedrijf is er een enorm scala aan kennis wat resulteert in leerzame en mooi opdrachten. Door de verschillende projecten met veelal maatschappelijke invloed, draagt VKA een zeker maatschappelijk belang. Naar mijn mening een vooruitstrevend maatschappelijk belang. Daarnaast gunt VKA mij de kans om mijzelf naast mijn studie op professioneel gebied verder te ontplooien. 

Jesse de Groot VKA