Gideon van Dijk

Senior consultant

Wat ik doe

Als IT-auditor evalueer en adviseer ik over de beheersing van IT en processen binnen organisaties. Dit geeft klanten inzicht in mogelijke pijnpunten binnen de organisatie, samen kan je tot een oplossing komen. Bij het doen van audits en onderzoeken maak je gebruik van een breed scala aan technische, organisatorische en procesmatige kennis. Het benutten en ontwikkelen van multidisciplinaire kennis is daarom een belangrijk aspect in mijn dagelijks werk.

Wat mij drijft

IT verandert constant en staat nooit stil . Het geeft mij enorm veel energie om nieuwe dingen te leren en dit beschouw ik als een ideale combinatie met het vakgebied IT. Als IT-auditor ontwikkel je een zeer brede kennis van IT en processen. Ik merk dat het opdoen en overdragen van deze kennis op klanten en collega’s iets is wat mij drijft. Daarnaast kan je als IT-auditor ook van toegevoegde waarde zijn door met klanten in gesprek te gaan over verbeteringen in processen om zo de interne beheersing naar een hoger niveau te tillen. Organisaties helpen te verbeteren is voor mij altijd het einddoel.

Waarom VKA

VKA is een organisatie waar de ontwikkeling van de medewerkers en kwaliteit centraal staan. Daarnaast heb ik VKA leren kennen als een bedrijf met een hoop kundige en ervaren collega’s die elkaar ondersteunen. Voor mij een ideale kans om interessante opdrachten te doen op een uitdagende plek.

Gideon van Dijk VKA