Geraldine Schoonderbeek

Senior consultant

Wat ik doe

Met een achtergrond in communicatie en coachen in persoonlijk leiderschap heb ik mij de laatste jaren gespecialiseerd in strategische interne- en verandercommunicatie en herpositioneren van merken en organisaties.
Vragen stellen tot de kern, me echt verdiepen in de mens, het merk, de organisatie. Het verhaal ophalen en de communicatie daarover regisseren. Of dat nu met een Townhall, vlogs, een praatplaat of digitale nieuwsbrief is. Met het verhaal de doelgroep niet alleen bereiken, maar ook raken. Tijdens bijeenkomsten of één op één gesprekken mensen laten ontdekken dat ze tot meer in staat zijn. Verbinden door verschillende perspectieven te laten verrijken tot een gedeeld belang. Samen werken smeden tot samenwerken. Zoveel mogelijk vanuit optimistische nieuwsgierigheid, omdat het perspectief van de ander altijd wijsheid bevat.

Wat mij drijft

Ik ben een optimistische resultaat gedreven allround organisatie- en communicatieprofessional. Een echte teamplayer die het leuk vindt met creatieve concepten medewerkers en stakeholders in beweging te krijgen. Ik geloof in het verbinden van hoofd met hart, omdat beweging ontstaat vanuit geraaktheid. De energie die daarbij vrijkomt, of dat nu tijdens een terloopse ontmoeting, een gesprek of tijdens een bijeenkomst is, geeft me inspiratie en enthousiasme.

Waarom VKA

VKA snapt dat een digitaal transitieprogramma niet alleen maar een technisch inhoudelijke exercitie is. Oud voor nieuw vervangen, anders (leren) werken gaat verder dan informeren! Bewustwording en van kunnen naar willen vraagt strategische verandercommunicatie. Door samen op te trekken ontstaat een mooie en slagvaardige synergie tussen de ICT- en communicatie-professional die de transitie succesvoller maakt.

Geraldine Schoonderbeek VKA