Frank van Gameren

Consultant

Wat ik doe

Op nationaal en Europees niveau komt er op het gebied van Data & AI veel op organisaties af, van nieuwe wetgeving tot nieuwste datatoepassingen. Als consultant bij VKA help ik organisaties wegwijs te worden in de stroom van wat moet en wat kan, rekening houdend met de unieke context waarin zij zich bevinden. Met mijn politiek-bestuurlijke ervaring houd ik bij wat er op nationaal en Europees niveau op het gebied van wetgeving allemaal op organisaties afkomt. Zo houd ik onze klanten en VKA voorbereid op het digitale decennium!

Wat mij drijft

De politiek-bestuurlijke context intrigeert mij. De balans weten te bewaken tussen maatschappelijk belang aan de ene kant en organisatiedoelstellingen aan de andere kant is voor mij een spannende en interessante uitdaging. Het gaat hier niet alleen om wat kan en niet kan maar ook of het wenselijk is. Bij VKA krijg ik de kans organisaties hierin te adviseren.

Waarom VKA

VKA is een verzameling van gedreven, ambitieuze mensen met verschillende expertises. Met zoveel kennis onder een dak komen we samen niet alleen tot de juiste oplossingen maar valt er ook heel veel te leren. Met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en kennisdeling is VKA de ideale omgeving om gezamenlijk te werken aan opdrachten met maatschappelijke impact.

Frank van Gameren VKA