Edwin Reinhoudt

Associate

Wat ik doe

In de driehoek business, operations en I(C)T vervul ik de rol van adviseur/projectmanager, intermediair en bruggenbouwer. Mijn uitdaging is de targets en doelstellingen op alle vlakken van de driehoek te halen of zelfs te overtreffen. Ik hecht er daarbij zeer aan om als volledig onafhankelijk adviseur op te kunnen treden.

Wat mij drijft

Ik heb een enorme passie voor ICT en techniek en hoe nieuwe technologieën en innovaties organisaties in staat kunnen stellen om succesvoller te worden. Daarbij haal ik veel energie uit het adresseren, analyseren en aanpakken van (complexe) issues binnen een organisatie – van advies tot en met de uitvoering waarbij de resultaten ook duidelijk meetbaar en merkbaar zijn. Daarbij hanteer ik graag een pragmatische en hands-on aanpak. 

Waarom VKA

Als associate ervaar ik VKA als een organisatie met zeer gepassioneerde professionals op een grote diversiteit aan vakgebieden. Dit stelt mij in staat te kunnen putten uit een enorme schatkist aan kennis en ervaring bij collega’s. Door mijn eigen kennis en ervaringen te delen en te sparren met VKA collega’s over de meest uiteenlopende onderwerpen word ik uitgedaagd kritisch te blijven op mijn eigen werk en werkwijzen.

Edwin Reinhoudt VKA