Edward Blom

Associate

Wat ik doe

In een seniore rol versterk ik de verbinding tussen de werelden van Besturen, Analyse, Analytics, Data, Business Intelligence en Organisatieontwikkeling. Daar ben ik sterk in en dit ontplooi verder en verder en…

Als stevige en creatieve intermediair verbeter ik kwaliteit en koers ik op resultaat door stappen vanuit de visie helder te maken en ook te zetten. Ik creëer draagvlak door inlevingsvermogen in de medewerker, zonder de heldere deadline uit het oog te verliezen. Mijn energieke procesgerichte aanpak werkt als een katalysator op de omgeving. Ik zet reflectie, leren en ontwikkelen centraal.

Wat mij drijft

Verhelderen en stroomlijnen: “Innervating Human Intelligence with Business Intelligence”, daar geloof ik in. Ik werk in alles wat ik aanpak aan duurzame verbindingen met informatie tussen mensen onderling en met systemen. Anderen laten groeien, laat mij ook weer groeien!

Waarom VKA

Bij VKA vind ik vakbroeders waarmee ik op professioneel niveau vraagstukken kan bespreken. De open cultuur zorgt ervoor dat we vrij van elkaar kennis en kunde gebruik kunnen maken. Daarmee helpen we organisaties en elkaar scherp te blijven en een stapje verder te brengen.

VKA Edward Blom