Caecilia Groot

Associate


Wat ik doe
De rode draad in mijn loopbaan is innovatie. Ik ben een verbindend strateeg, vernieuwer, en werk graag aan complexe vraagstukken. De meeste energie haal ik uit trajecten waarin business en IT met elkaar en complexe vraagstukken worstelen. Ik help knopen te ontwarren en een effectieve weg te vinden voor een verbeterd vervolg. Ik creëer met de organisatie een helder en holistisch beeld van de nodige verbeteringen. Ook begeleid ik organisaties bij de uitvoering van hun veranderplannen of het toezicht daarop. Bij dit alles put ik uit een fikse dosis kennis en ervaring met en op het gebied van (digitale) transformatie in de (semi-) publieke sector.

Wat mij drijft
Het liefst voeg ik waarde toe aan organisaties. Door de kern van het vraagstuk te verhelderen op een no-nonsens manier en vervolgens de spelers in de organisatie door veranderingen heen te loodsen. Kenmerkend voor mij zijn een opgeruimde natuur, pragmatiek en resultaat; de organisatie kan een volgende stap vol vertrouwen zetten.

Waarom VKA
Het is prettig sparren in deze organisatie met een brede waaier aan kennis, ervaring en expertise op het gebied van digitale transformatie. De open collegiale sfeer maakt dat er daadwerkelijk van elkaar geleerd wordt.

Caecilia Groot VKA