ir. Bjorn Cordia

Senior consultant

Wat ik doe

Zonder data geen inzicht, zonder goede data geen goede besluiten en acties. Met mijn kennis, ervaring en kunde help ik organisaties graag hun vraag en behoefte rondom data op te zetten, te verbeteren en uit te voeren. Het beoogde resultaat? Organisaties beter in staat maken om hun doelen te bereiken, of laten voldoen aan aantoonbaar actuele wet- en regelgeving. Mijn rol daarbij is dat ik inspireer, uitdaag, dingen concreet maak, keuzemogelijkheden bied en samen tot resultaat kom.

Wat mij drijft

Alleen ga je sneller, samen komen we verder – deze tegelspreuk past bij hoe ik met mijn opdrachtgevers op pad ga. Samen ontdekken wat goed gaat en onderkennen wat beter moet. Daarbij houd ik niet van de gouden bergen en loze beloftes. Ik breng graag de mythes van data gedreven werken terug tot een pragmatische aanpak, met aandacht voor people, process & technology. En wat mij betreft altijd in deze volgorde.

Waarom VKA

Zoals mijn collega’s ook zullen zeggen – vanwege de collega’s! Elke dag verrassen ze me weer. De ene dag omdat ze zo aanvullend zijn in kennis en ervaring. De andere dag weer omdat ze een bron voor inspiratie, feedback en een kritische noot zijn. En dat bevalt me uitstekend.