Anton de Nijs

Associate

Wat ik doe

In de afgelopen 20 jaar heb ik veel organisaties geholpen met ICT-vraagstukken, waarbij ik opereerde op het grensvlak van business en ICT. Om ervoor te zorgen dat beide werelden elkaar goed verstaan en om te zorgen dat er bedrijven versnelling konden realiseren. Dat doe ik nog steeds, maar nu geconcentreerd op data en AI. Organisaties kunnen hiermee een groot voordeel creëren en er is enorme potentie om te versnellen. In alle organisaties! Betere besluiten nemen, efficiënter werken, innoveren van producten en diensten; data is overal. Meer datagedreven werken is ook een teamsport, aangezien er veel disciplines betrokken zijn. In de spil van de versnelling is iemand nodig die deze werelden begrijpt. Kansen zien, business impact bepalen, data verzamelen en opschonen, modellen ontwikkelen en natuurlijk implementeren in de dagelijkse operatie – dat vergt een andere manier van werken. Allemaal nodig om te versnellen. Dan is het fijn als er iemand is die op al deze gebieden een bijdrage kan leveren in duidelijke acties en duidelijke taal. Een generalist met specialistische kennis. Dat doe ik graag, ook voor jouw organisatie.

Wat mij drijft

Een positieve impact op de wereld maken met behulp van data & AI. Vandaag iets doen, waardoor morgen een beetje beter is. Innoveren en versnellen. Ik sta graag aan de bron van deze initiatieven. Zo ben ik ook actief in het platform driven by data, dat MKB-bedrijven helpt om meer datagedreven te worden en heb ik een studieclub opgericht om met een aantal data experts continue te blijven ontwikkelen.

Waarom VKA

Waarde halen uit data is teamwerk. Het vergt veel verschillende disciplines om hierin te versnellen. Het vergt ook experts. VKA heeft een uitstekende reputatie, mooie organisaties als klant, veel experts en een cultuur waarmee ik een klik heb. Met VKA samen kan ik meer impact maken dan alleen. Daarom heb ik mij als Associate met VKA verbonden. En met veel plezier!

Anton de Nijs VKA