Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Grip op Agile, de verdieping

Portfoliomanagement en financiële besturing in wendbare organisaties

 “Fijn dat we Agile teams hebben, maar hoe voorkom ik dat ik ze alsnog vastzet in meerjarenplannen en aanbestedingen?” “Weer een snelle release, maar dragen mijn teams daarmee wel echt bij aan de door de organisatie gestelde doelen?” “Mooi hoor die rolling-wave planning, maar hoe leg ik de financiële afdeling uit wat er volgend jaar wordt geleverd?”

In ons succesvolle seminar “Grip op Agile”  begin dit jaar spraken we af een vervolgsessie te organiseren over Agile besturen. Daarom luidt ditmaal de vraag: Portfoliomanagement en financiële besturing  in een wendbare organisaties, hoe combineren we dat?

Op woensdag 21 november 2018 vindt bij VKA een seminar plaats onder de titel ‘Portfoliomanagement en financiële besturing in wendbare organisaties’. Het seminar, waar het uitwisselen van best-practices en leerpunten centraal staat, is vóór en dóór VKA-opdrachtgevers en is specifiek bedoeld voor CIO’s, CFO’s, portfoliomanagers, strategisch adviseurs en alle anderen die zich afvragen hoe ze Agile optimaal vormgeven in de besturing van hun organisatie.

Gastsprekers Kasper Aanstoot (Belastingdienst-Toeslagen) en Arjen ten Harmsen van der Beek (ING) nemen u mee in hun praktijk. Daarnaast staan een aantal interactieve break-out sessies op het programma.

Bent u erbij op 21 november? Meld u dan via onderstaand formulier aan.

Programma:
17:00          Welkomstwoord
17:10          Presentaties van ING en Belastingdienst-Toeslagen
18:00          Walking dinner
18:30          Break-out sessies
19:15          Gezamenlijke terugkoppeling van de break-out sessies
19:30          Afsluitende borrel

Deelname is kosteloos en gelimiteerd tot de doelgroep. 

 

Deel via:

Details:

woensdag 21 november 2018
17:00 - 19:30 uur

Vragen? Neem contact op met:

Erik Borgers

Locatie

Verdonck, Klooster & Associates

Baron de Coubertinlaan 1, 2719 EN Zoetermeer

Plan uw route