Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

CIO-seminar: Grip op Agile werken!

“Mooi dat we Agile werken, maar hoe weet ik als bestuurder of de planning wordt gehaald?” ”De zelforganiserende teams zijn zo flexibel dat de volledige scope is aangepast! Zo krijg ik niet geleverd wat ik verwacht.” “Vijf zelforganiserende teams ging nog wel, maar hoe richt ik mijn organisatie in nu ik er meer dan 25 Agile teams heb?” “Die Agile teams schieten overal als paddenstoelen uit de grond; hoe houden we dit in de hand?”

Kortom, hoe houd je als bestuurder grip op Agile werken?

Op 28 maart 2018 hielden wij ons drukbezochte seminar ‘Grip op Agile werken’, dat wij in samenwerking met Prowareness exclusief organiseerden voor CIO’s van Nederland.

Jurrie van Rooijen, CTO van bol.com deelde zijn ervaringen met Agile werken binnen bol.com. Ondertussen heeft bol.com meer dan 65 Agile teams werkend. Jurrie nam ons mee op hun tijdreis en deelde de belangrijkste leerervaringen.

In interactieve sessies onder leiding van Rini van Solingen, Peter Koning, Erik Borgers en Marc Gill’ard deelden de deelnemers hun do’s en dont’s over Agile Governance, Leiderschap, Vertrouwen en het aanhaken van de rest van de organisatie.

Bekijk hier het video-verslag:

Van dit seminar is ook een verslag in de vorm van  boekje verschenen, wat u hier kunt bestellen.

 

 

Deel via:

Details:

woensdag 28 maart 2018
16:15 - 19:00 uur

Vragen? Neem contact op met:

Erik Borgers

Locatie

Verdonck, Klooster & Associates

Baron de Coubertinlaan 1, 2719 EN Zoetermeer

Plan uw route