Yolanda Sol

Manager Office support

Wat ik doe

Als Manager Office support mag ik een heel fijn team van mooie mensen motiveren en inspireren. Daarbij ligt, als verbinder in hart en nieren, mijn focus op de mensen in mijn team. Samen het gezamenlijke doel bepalen, processen verbeteren en elkaar elke dag inspireren om de beste versie van jezelf te zijn. Teamwork makes the dream work.

Wat mij drijft

Mijn grootste drijfveren zijn samenwerken, kennisdelen en het inspireren van mensen.  Door mijn brede ervaring op het gebied van HR, Learning & Development, klantbeleving en managementondersteuning, voel ik vrij snel aan wat en waar iets nodig is. Mijn focus ligt op een positieve uitkomst en het verbeteren van dagdagelijkse processen waarbij een langdurige en duurzame samenwerking ontstaat. Mijn persoonlijk doel is om vanuit verbinding een inspiratiebron te zijn voor het team en de organisatie.

Waarom VKA

Het samenwerken en kennisdelen zit in het DNA van VKA en sluit daardoor perfect aan op mijn DNA. Het is een hele warme organisatie met fijne professionele collega’s die altijd klaar staan om te helpen en je meenemen in hun ervaring en kennis.