Theo Snellen

Consultant


Wat ik doe
Als consultant cybersecurity & risk houd ik mij bezig met het waarborgen van de integriteit, vertrouwelijkheid en beschikbaarheid van (digitale) informatie. Ik bevind mij graag op het snijvlak tussen mens, proces en organisatie, om zo bij te dragen aan het verhogen van de digitale weerbaarheid van onze maatschappij.

Wat mij drijft
Het resultaatgericht samenwerken met collega’s en opdrachtgevers. In een wereld waar de technologische ontwikkelingen elkaar snel opvolgen, is het voor veel organisaties een uitdaging om cyberveilig te blijven en compliant te zijn met diverse standaarden en wetgevingen. Ik haal energie uit het oplossen van deze complexe uitdagingen, waarmee ik organisaties en bedrijven help het hoofd te bieden tegen de constant toenemende cyberdreigingen.

Waarom VKA
Bij VKA krijg ik de ruimte om mijzelf verder te ontwikkelen en tegelijkertijd echt bij te dragen aan het verhogen van de digitale veiligheid van onze klanten. Daarnaast staat bij VKA collegialiteit hoog in het vaandel en heerst er altijd een fijne gezellige sfeer. Tot slot is VKA actief op verschillende vakgebieden, wat het mogelijk maakt buiten de grenzen van je eigen discipline te treden.

Theo Snellen