Nino van Leeuwen

Consultant

Wat ik doe
Als consultant op het gebied van security & risk houd ik mij bezig met allerlei opdrachten op het gebied van informatiebeveiliging, risicomanagement en business continuïteit. Bijdragen aan een veiliger digitaal Nederland, dat is de reden waarom ik voor het vakgebied cybersecurity heb gekozen. Het motiveert mij om echt iets bij te kunnen dragen.

Wat mij drijft
Ik vind het leuk om complexe situaties te analyseren en hier een oplossing op te vinden. Een project dat eerst nog groot en moeilijk oplosbaar lijkt, dat stap voor stap tot een oplossing komt geeft mij veel energie. Daarbij vind ik het gaaf om samen te werken met mensen vanuit verschillende disciplines, hierdoor veel te kunnen leren en zo uiteindelijk meer waarde voor de klant te creëren!

Waarom VKA
VKA biedt mij het platform om mijzelf verder te ontwikkelen als consultant. Binnen VKA is er veel expertise aanwezig op verschillende expertisegebieden, dit biedt naast de fijne werksfeer een mooie omgeving om veel te leren. Daarnaast biedt VKA mij de kans om verschillende soorten opdrachten te doen bij allerlei interessante organisaties.

Nino van Leeuwen VKA