Lisa Strijd

Consultant

Wat ik doe
Als cybersecurity consultant richt ik mijn expertise op een breed scala aan vraagstukken met betrekking tot informatiebeveiliging. Mijn voornaamste aandacht gaat uit naar de beleidsmatige aspecten van informatiebeveiliging, waarbij ik mij voornamelijk richt op het ontwikkelen en implementeren van beleid en procedures. Al met al help ik organisaties graag bij het waarborgen van de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van hun waardevolle informatie.

Wat mij drijft
De reden dat ik informatiebeveiliging ben gaan studeren, is in eerste instantie omdat ik het een interessant vak vind, maar ook omdat het erg nodig is. Cybercriminaliteit neemt alsmaar toe en het wordt ook steeds geavanceerder. Tegenwoordig is cybersecurity geen luxe maar noodzaak voor elke organisatie en ik wil graag een steentje bijdragen aan het verhogen van de digitale veiligheid.

Waarom VKA
Naast een hele fijne (informele) sfeer binnen VKA, biedt VKA mij ook de mogelijkheid om daadwerkelijk te doen wat ik leuk vind om te doen en wat goed bij mij past. Daarnaast vind ik het fijn dat collega’s je graag willen helpen en ben ik van mening dat je daar ook het meest en het snelst van kan leren.  

Lisa Strijd VKA