Elles Zwinkels

HR adviseur

Wat ik doe
Als HR-adviseur ben ik bezig met alles rondom de huidige en potentiële medewerkers van VKA. Denk hierbij een stuk werving en selectie, employer branding, training en opleiding, verzuim en eigenlijk alles tussen de in- en uitstroom van medewerkers van VKA. Ik adviseer en faciliteer de organisatie om deze onderwerpen zo goed mogelijk in te richten en regelen.

Wat drijft mij
Het iedere dag een beetje beter doen voor zowel de medewerkers als de organisatie is iets wat mij drijft. Ik werk graag doelgericht en samen met mijn collega’s die dit ook voor ogen hebben. Binnen VKA wil ieder zijn/haar kennis delen en dit merk je in alles terug. Ook vind ik het verder natuurlijk leuk om medewerkers te helpen met al hun HR gerelateerde vragen!

Waarom VKA
Voor VKA heb ik gekozen omdat de mens centraal staat binnen de organisatie. VKA is een consultancyorganisatie en daarom is de medewerker automatisch superbelangrijk. Vanuit een HR-oogpunt is dit heel interessant omdat iedereen weet dat hij/zij zichzelf moet blijven ontwikkelen en de cultuur is hier ook echt naar. Dat past ook goed bij mij aangezien ik hou van ontwikkeling, verbetering en groei en dit met elkaar teweegbrengen.

Elles Zwinkels VKA