ing. Edward Matray

Senior consultant

Wat ik doe

Al meer dan 25 jaar werk ik in de IT. Na mijn IT opleiding ben ik begonnen als infrastructuur specialist en door de jaren heen ben ik al met veel aspecten van de IT in aanraking geweest. Hierdoor heb ik een  goed overzicht van het hele speelveld binnen de informatiebeveiliging. Vanuit deze ervaringen ben ik de laatste10 jaar steeds verder in de cybersecurity gedoken. Waarbij ik van security engineer, security officer, naar security architect ben doorgegroeid. Vanuit deze ervaring weet ik hoe ik – met het versimpelen van de complexiteit en inzicht verschaffen in een probleem of oplossing – een belangrijke basis kan neerzetten voor een goed gedragen oplossing.

Wat mij drijft

Mijn energie haal ik uit het gezamenlijk – met klant en collega’s – werken aan een resultaat, waarbij het klantdoel voorop staat. Ik vind het belangrijk dat oplossingen, eenvoudig en praktisch inzetbaar zijn voor de klant en voor VKA. Hierbij is het ook van belang dat oplossingen die ik samen met de klant bedenk, ook op de langere termijn de veiligheid van de organisatie waarborgen.

Waarom VKA

Na jaren voor zeer grote consultancybedrijven gewerkt te hebben, heb ik bij VKA échte gedreven mensen die aan uitdagende vraagstukken werken gevonden. Binnen VKA willen we komen tot een oplossing voor de klant, waar de klant direct baat bij heeft. Daarbij is er ruimte voor eigen ontwikkeling, zijn er complexe projecten en wordt input gewaardeerd ondanks achtergrond of ervaring. Door de informele sfeer helpen collega’s elkaar makkelijk, wat maakt dat ik iedere dag met plezier mijn werk doe.

Edward Matray VKA