ir. Bart Giesbers MSIT

Management consultant

Wat ik doe

Ik ben gespecialiseerd in risicomanagement, identity & access management, informatiebeveiliging (onder meer op basis van NEN7510 en BIG – Baseline Informatiebeveiliging Nederlandse Gemeenten) en privacy. Op deze gebieden ondersteun ik organisaties bij ideevorming, beleid, compliance, business afwegingen, architectuur en implementatie. Daarmee geef ik op bestuurlijk en technisch niveau richting aan deze onderwerpen, op het grensvlak van business, bestuur en ICT.

Vanuit deze achtergrond werk ik met name in rollen als adviseur, projectmanager, information security officer of product owner. Deze rollen heb ik vervuld voor landelijke en lokale overheid, financiële instellingen, zorginstellingen en retail.

Ik ben Master of Security in Information Technology (MSIT) gecertificeerd (TU/e Postgraduate School, TIAS/Nimbas) en geslaagd voor CISA.

Wat mij drijft

Mijn energie haal ik uit het gezamenlijk met klant en collega’s werken aan een resultaat, waarbij het klantdoel voorop staat. Ik vind het belangrijk om in de huid van de klantorganisatie te kruipen, maar ook om afwisseling in klantomgevingen te hebben. Dat is zowel in mijn belang als in het belang van klanten. Daarbij vind ik het zowel leuk als noodzakelijk om de menselijke component nadrukkelijk mee te nemen. Niet alleen binnen de kaders van projecten, maar in de vorm van coaching naast projectuitvoering.

Waarom VKA

VKA is de omgeving met de ideale omstandigheden om helemaal tot mijn recht te komen: een gezonde drang naar het leveren van optimale kwaliteit en resultaat in een sfeer waar openheid, concreetheid en collegialiteit als vanzelf de boventoon voeren. We werken graag samen in projecten, houden elkaar daarin scherp en nemen ook gezamenlijk verantwoordelijkheid voor het leveren van toegevoegde waarde in onze opdrachten. Werken bij VKA geeft ook de mogelijkheid om samenwerking te zoeken over de grenzen van het vakgebied heen. Een ideale basis om op het grensvlak van business, bestuur en ICT leuke en relevante projecten te doen.