Arco Janse

Management consultant

Wat ik doe

ICT vraagstukken liggen er op organisatorisch, technisch en functioneel gebied, zowel in ontwikkel- als beheersituaties. Veel opdrachten lijken over één van deze aspecten te gaan maar in de praktijk is het vaak de samenhang van deze aspecten die verbetering behoeft. Het analyseren van die samenhang en het bedenken en uitwerken van de beste oplossing in die samenhang is mijn vak. In de praktijk komen daar voor mij vaak de planning en implementatie bij. Die combinatie van analyse, advies en implementatie maakt het werk leuk en mijn adviezen praktisch en toepasbaar.

Wat mij drijft

Er is altijd wat te verbeteren. Er is niets zo leuk als samen vaststellen dat de oplossing kan werken, dat de verandering een verbetering is. En dat ik zelf ook weer leer als ik organisaties help.

Waarom VKA

Bij VKA vind ik dezelfde drive om dingen beter te maken bij mijn collega’s. Het is een leergierige omgeving waar je vaak samenwerkt en kennis deelt. Er zijn geen afdelingsgrenzen en ik krijg alle ruimte om opdrachten te doen binnen en buiten mijn expertisegroep. De klanten van VKA variëren in aard en omvang, waaronder grote organisaties met bijbehorende complexe vraagstukken. Al deze zaken maken het werk bij VKA uitdagend en afwisselend.

 

Arco Janse VKA