Jubileumboekactie

De toekomst van digitalisering in Nederland

Dit jaar viert VKA haar 35-jarig jubileum. In de afgelopen 35 jaar hebben we ervaren dat digitalisering Nederland fundamenteel heeft veranderd. We bankieren online, we winkelen online, we doen online zaken met de overheid, we leren online en sinds kort vergaderen de meesten van ons ook online.

Ter ere van ons jubileum hebben we 35 interviews gehouden met toonaangevende bestuurders bij onze opdrachtgevers om hun visie te achterhalen.  Onze kernvraag was telkens: Hoe verwacht je dat digitalisering jouw sector in de komende 10 jaar zal veranderen? We hebben daarbij bewust gekozen voor bestuurders vanuit verschillende maatschappelijke sectoren om een divers beeld te creëren. 

Het resultaat is een boek waarin we de interviews met deze bestuurders hebben gebundeld. Ieder interview geeft een persoonlijke inkijk in de impact die digitalisering heeft gehad op de betreffende organisatie en een visie op de veranderingen die digitalisering in de toekomst zal realiseren.

Ben je benieuwd naar alle interviews? Met de code op het kaartje dat je hebt gekregen, kan je kosteloos een exemplaar bestellen.

Vul het onderstaande formulier in, dan sturen we het boek toe.

Ja, ik wil een boek ontvangen!

  • Naar welk adres mogen we het boek sturen?