Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Welke online vergadertool past bij uw organisatie?

Nu thuiswerken het ’nieuwe normaal’ geworden is, maken organisaties meer dan ooit gebruik van online vergadertools. VKA ontvangt veel vragen van organisaties waar zij hun keuze op moeten baseren. De keuze voor een passende tool die tevens veilig & privacy-vriendelijk is moet je immers kunnen verantwoorden, en is ook op lange termijn van belang.

Op donderdag 11 juni om 16.00 uur geven Floris Ba​auw en Manisha Ramsaran tijdens een webinar handvatten mee waar je als organisatie een verstandige keuze op kunt baseren.

We bespreken de belangrijkste privacy- en security-kenmerken van de meest actuele versies van 6 populaire vergadertools: Skype, Microsoft Teams, Zoom, Jitsi, Google Hang-outs en Webex. Ook belichten we dat de manier hoe de tool ingezet wordt invloed heeft op de keuze die je als organisatie kunt maken.

In maximaal drie kwartier bespreken we de tools en is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. Heeft u vragen over de tools of hoe u tot de beste keuze komt voor uw organisatie? Mail uw vraag naar manisha.ramsaran@vka.nl dan nemen we het mee in de voorbereiding!

Deel via:

Details:

donderdag 11 juni 2020
16:00 - 16:45 uur
Tags:
security