Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Miniseminar Smart City World Expo

Een blik op actuele ontwikkelingen binnen en buiten Nederland

Onder de noemer ‘Smart City’ zetten lokale overheden technologische en datagedreven oplossingen in om maatschappelijke en stedelijke vraagstukken aan te pakken. De ontwikkelingen op dit gebied gaan razendsnel en bieden steeds meer kansen voor lokale overheden om (samen met burgers en bedrijven) de leefbaarheid, veiligheid en concurrentiekracht te verbeteren. Het volgen en op waarde schatten van deze ontwikkelingen helpt om van elkaar te leren, en daardoor meer impact te bereiken met uw initiatieven op het gebied van Smart City.

Om op de hoogte te blijven van alle relevante wereldwijde ontwikkelingen is VKA aangesloten bij de innovatiemissie van de RVO naar het Smart City Expo World Congress in Barcelona. Direct na afloop zetten wij alle ontwikkelingen op een rij en blikken we tijdens het miniseminar terug op het congres om vervolgens samen met u de belangrijkste take aways voor Nederland te benoemen.

In een interactieve sessie met panel van smart city programmamanagers Frank Vieveen (Rotterdam), Thomas Kruse (Utrecht) en Brian Benjamin (Den Haag) bespreken we de kansen en uitdagingen van Smart City in Nederland. Het seminar is mede mogelijk gemaakt door Enterprise Summit.

Tijdens de sessie zorgen wij voor eenvoudig diner en aansluitend een borrel zodat er voldoende gelegenheid is om met de andere aanwezige praktijkervaringen met Smart City initiatieven uit te wisselen.

Komt u ook? Meld u dan via onderstaand formulier aan.

Partners

Deel via:

Details:

dinsdag 20 november 2018
16:30 - 18:30 uur

Vragen? Neem contact op met:

Anne van Esch

Locatie

Verdonck, Klooster & Associates

Baron de Coubertinlaan 1, 2719 EN Zoetermeer

Plan uw route