Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Innovatie & Privacy: een haat-liefdeverhouding?

Technologische innovaties zijn cruciaal voor het bedrijfsleven en overheden om mee te gaan in de digitale economie. Tegelijkertijd worstelen de privacy professionals hoe ze met deze innovaties moeten omgaan. Hoe gebruik je persoonlijke gegevens om innovatieve producten en diensten te creëren en waarborg je tegelijkertijd de privacy?

Anthonie van Dijk (Manager Security en Data Protection Officer bij Coolblue) vertelt tijdens dit seminar over zijn rol als DPO bij Coolblue en hoe hij ervoor zorgt dat innovatie de kans krijgt, maar tegelijkertijd ook de privacy van Coolblue’s klanten wordt gewaarborgd.

Het seminar is speciaal voor privacy professionals en innovatiemanagers. In een breakout-sessie willen we de twee werelden van privacy professionals en innovatiemanagers bij elkaar brengen.

Programma
16:00 – Ontvangst
16:30 – Opening door Leonie Gerding (privacy, cybersecurity & digital ethics) en Christian Verhagen (artificial intelligence, data & analytics), adviseurs VKA
16:50 – Privacy & Innovatie door één deur, door Anthonie van Dijk, DPO van Coolblue
17:30 – Korte pauze
17:45 – Break-out sessie: ervaar je als innovatiemanager de privacywetgeving als showstopper of biedt de privacywetgeving juist ook kansen voor innovatie? Hoe kan je als privacy professional veilige technologische innovatie bevorderen? Zou het faciliteren van sand-boxing een mogelijke oplossing zijn?
18:30 – Gamechangers om privacy en innovatie samen te laten gaan: plenair delen van de kennis en ervaringen uit de break-outs.
19:00 – Walking diner met aansluitend borrel

Wilt u aanwezig zijn bij het seminar? Meld u zich dan via onderstaand formulier aan.

Deel via:

Details:

dinsdag 9 april 2019
16:00 - 19:30 uur

Vragen? Neem contact op met:

Leonie Gerding

Locatie

Verdonck, Klooster & Associates

Baron de Coubertinlaan 1, 2719 EN Zoetermeer

Plan uw route