Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

CIO-seminar ‘strategisch kostenmanagement’

Vanuit verschillende opdrachtgevers hoort en ziet VKA dat Corona diverse sectoren hard treft en maatregelen nodig zijn. Voor de publieke sector lijkt te gelden dat een eventuele kostenbesparing nog wordt vooruitgeschoven tot na de verkiezingen. Kortom, nu en volgend jaar verwachten we veel organisaties die zich (helaas) zullen moeten bezighouden met vraagstukken die bijdragen aan een kostenbesparing. Misschien door inzet van innovatieve technologie of juist door slim te besparen.

We zien hierbij diverse strategische dilemma’s opdoemen die ook voor de CIO van belang zijn: Innoveren of ‘plat’ kosten besparen, kaasschaaf of durven kiezen, kosten flexibel en schaalbaar maken of juist als vaste kosten hanteren, kosten door zelf doen of juist uitbesteden, etc.

Graag nodigen we je uit voor ons online CIO-seminar ‘strategisch kostenmanagement’. In het seminar gaan we in gesprek met CIO’s/bestuurders over dit thema. Onder andere Hessel Dikkers (NS), Marijn Fraanje (gemeente Den Haag) en Michiel Bijleveld (CCV) delen hun ervaringen op dit thema en vertellen hoe zij omgaan met hun budgetten in de nabije toekomst.

In de voorbereiding op het seminar willen we je vragen om een korte survey in te vullen. Uiteraard delen we de gemeenschappelijke beelden in het seminar. Als dank sturen we je graag onze meest recente uitgave van ons e-book uit: ‘Toekomst van digitalisering in Nederland’. De survey kost slechts 5 minuten van je tijd. Alvast dank hiervoor.

Het seminar vindt plaats op woensdag 27 januari van 16.00-17.30. Vul onderstaande formulier in om je in te schrijven, dit is de link naar de uitzending.

 

Deel via:

CIO-seminar ‘strategisch kostenmanagement’

Details:

woensdag 27 januari 2021
16:00 - 17:30 uur
Online