Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

CIO-seminar Cybersecurity leadership

Tijdens dit CIO-seminar zal Sjoerd Blüm (CIO van Royal Schiphol Group) zijn ervaringen delen met het leiding geven aan Cybersecurity op Schiphol; een omgeving waar veiligheid absolute topprioriteit is. Hij vertelt over Cybersecurity bij de luchthavenorganisatie en over zijn ervaringen met dit onderwerp bij zijn vorige werkgever, een grote verzekeraar.

Aansluitend delen we in interactieve sessies praktijkervaringen met elkaar. Wij sluiten daarbij aan bij de thema’s die spelen in de dagelijkse praktijk van de aanwezige CIO’s, die we vooraf met korte telefonische interviews inventariseren. Kijk voor een indruk van ons vorige CIO-seminar over Agile leadership op: CIO seminar ‘Grip op Agile werken’.

Het is een exclusief CIO-seminar, waarin we ruime gelegenheid bieden ervaringen uit te wisselen met andere CIO’s in break-out sessies en tijdens het walking diner. In de overvloed aan inhoudelijke sessies over Cybersecurity, richten we ons in dit seminar specifiek op bestuursvraagstukken omdat ons inziens Cybersecurity prominent op het bureau van de CIO thuishoort.

We zien daarbij vraagstukken als: Hoe stuur ik als CIO de security-organisatie effectief aan? Hoe verhoud ik me als CIO met de CISO: side-by-side of head-to-head? Hoe leg ik verantwoording af over cybersecurity? Ben ik er klaar voor als het een keer misgaat? Hoeveel investeer ik in cybersecurity? Wat doen we zelf en wat kunnen we beter uitbesteden? 
De kernvraag blijft: Hoe houd je als CIO grip op Cybersecurity?

Programma
16:00 – Ontvangst
16:30 – Opening door Marc Gill’ard, directeur van VKA
16:45 – Cybersecurity leadership op Schiphol door Sjoerd Blüm, CIO van Royal Schiphol Group
17:30 – Break-outs over de belangrijkste uitdagingen voor Cybersecurity leadership door Steven Debets, Frank van Vonderen en Bart Giesbers.
18:30 – Gamechangers voor Cybersecurity leadership: plenair delen van de kennis en ervaringen uit de break-outs.
19:00 – Walking diner met aansluitend borrel

Wilt u aanwezig zijn bij het seminar? Dan kunt u zich via onderstaand formulier aanmelden.

Deel via:

Details:

donderdag 24 januari 2019
16:00 - 20:00 uur

Vragen? Neem contact op met:

Marc Gill’ard

Locatie

Verdonck, Klooster & Associates

Baron de Coubertinlaan 1, 2719 EN Zoetermeer

Plan uw route