Waterschapshuis kiest VKA voor inhuur ICT-professionals

Het Waterschapshuis en de waterschappen Aa en Maas, Brabantse Delta, Rijnland en Schieland & Krimpenerwaard hebben VKA – in combinatie met CIMSOLUTIONS – gekozen als preferred supplier voor de inhuur van externe ICT-professionals.

De waterschappen zorgen o.a. voor droge voeten, schoon water, voldoende water en integraal waterbeheer. Het Waterschapshuis is een Gemeenschappelijke regeling voor de regie-, beheer-, en uitvoeringsorganisatie op het gebied van digitale informatievoorziening van de waterschappen.

VKA zal het Waterschapshuis en de vier waterschappen in de komende twee tot vier jaar ondersteunen met de inzet van ervaren ICT-professionals, zoals programmamanagers, projectleiders, architecten en adviseurs.

Dankzij deze mantelovereenkomst is VKA nu preferred supplier voor ICT-expertise voor zo’n 125 organisaties. We zijn trots dat zij voor VKA kiezen. Samen zorgen we ervoor dat ICT doet waarvoor het bedoeld is: het leven makkelijker maken met slimmere, efficiëntere en snellere oplossingen. Zodat ICT de mens dient!