Sanquin kiest voor VKA voor ICT personeel en projecten

Sanquin is een not-for-profit organisatie, die de bloedvoorziening in Nederland verzorgt. Daarnaast produceert Sanquin geneesmiddelen uit plasma, maakt zij bloedgroep- en immuunreagentia, verricht zij wetenschappelijk en diagnostisch onderzoek en verzorgt zij onderwijs.

Sanquin heeft behoefte aan tijdelijk ICT-personeel en besloot een Europese aanbesteding te doorlopen voor de inhuur van tijdelijk ICT-personeel. Doel van de aanbesteding was te komen tot contracten met leveranciers voor de invulling van de behoefte aan tijdelijke functies en projecten. Sanquin heeft Verdonck, Klooster & Associates (VKA) als preferred supplier geselecteerd voor perceel 1. ICT Personeel (specialistische en senior functies).

VKA zal Sanquin de komende jaren ondersteunen bij de invulling van tijdelijk ICT-personeel en ICT-projecten. Wij zijn erg trots om als preferred supplier voor Sanquin geselecteerd te zijn en kijken er naar uit om onze jarenlange relatie met Sanquin voort te zetten en verder uit te bouwen.