Min IenM kiest VKA voor IV Expertisediensten

Het Ministerie van Infrastructuur en Milieu (Min IenM) heeft de raamovereenkomst voor resultaatgerichte opdrachten met betrekking tot het leveren van expertisediensten op het gebied van informatievoorziening (IV) aan VKA gegund.

Hierdoor is VKA de komende jaren opnieuw mantelpartij voor Min IenM en daarmee voor maar liefst 19 expertisegebieden geselecteerd als een van de preferred suppliers. Ook in 2012 koos Min IenM voor VKA.

We zien ernaar uit om IenM de komende jaren te blijven ondersteunen bij opdrachten op het gebied van informatievoorziening en zo bij te dragen aan het succes van ICT-opdrachten binnen de Rijksoverheid.

Dankzij deze mantelovereenkomsten is VKA nu preferred supplier op het gebied van ICT-advies voor bijna 100 organisaties. We zijn trots dat zij voor VKA kiezen. Samen zorgen we ervoor dat ICT doet waarvoor het bedoeld is: het leven makkelijker maken met slimmere, efficiëntere en snellere oplossingen. Zodat ICT de mens dient!


Expertisegebieden

VKA is geselecteerd voor de volgende 19 expertisegebieden: Adviseren, Enterprise Architectuur, Business Architectuur, Informatiearchitectuur, Solution Architectuur, Informatiebeveiliging, Contraexpertise, Organisatieadvies, Projectmanagement/Projectleiding, Service Integratie, Risicomanagement, Benchmarking, Marktverkenning, Identity & Access Management, Service Management, Functioneel Beheer, Informatieanalyse, Project-/Programma-  en Portfoliomanagement en Leefomgeving.