Kennisnet selecteert VKA voor ‘ICT diensten’

Kennisnet heeft in een Europese aanbesteding Verdonck, Klooster & Associates (VKA) geselecteerd als preferred supplier op het gebied van ICT advisering en ICT programma- en projectmanagement. Kennisnet is de publieke organisatie voor onderwijs en ICT en zorgt voor een landelijke ict-basisinfrastructuur, adviseert de sectorraden en deelt kennis met het primair onderwijs, het voortgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs.

Kennisnet en VKA hebben een raamovereenkomst afgesloten voor twee tot vier jaar. VKA verwacht in de komende jaren samen met Kennisnet succesvolle veranderingen te realiseren, gericht op ‘beter organiseren met ICT’ en ‘beter leren met ICT’.”  Kennisnet kan daarbij profiteren van de ruime ervaring van VKA met ketenprojecten en de diepgaande kennis van ICT en de onderwijssector die VKA in de afgelopen 30 jaar heeft opgebouwd.

VKA heeft 25 EU-aanbestede raamovereenkomsten en is mede daardoor voor meer dan 80 overheidsorganisaties preferred supplier op het gebied van ICT-consultancy en programma- en projectmanagement.