Yasmijn de Vries

Consultant

Wat ik doe

Momenteel ben ik trainee bij de expertisegroep Programmamanagement & Communicatie. Op dit moment vervul ik de rol van communicatieadviseur bij een mooi project bij de Nationale Politie: de implementatie van een nieuw softewaresysteem bij de Forensische Opsporing, ter ondersteuning van de accreditatie conform de ISO-normering 17025. Nu al een super leerzaam project, waar ik met veel plezier aan meewerk.

Wat mij drijft

Mijn keuze om een traineeship te gaan volgen is gebaseerd op mijn nieuwsgierigheid; ik wil graag nieuwe dingen zien en zo mijn horizon verbreden. Na mijn master sociale psychologie wilde ik graag verder met het ontdekken van waar mijn kwaliteiten liggen. Hierbij vind ik het leuk om mensen te helpen door vraagstukken op te lossen en daarmee klanten te helpen impact te maken. Deze eigenschappen kan ik bij mijn huidige opdracht in ieder geval goed inzetten!

Waarom VKA

Wat mij meteen opviel bij VKA is de fijne sfeer gecombineerd met ontzettend veel expertise op verschillende vlakken. Iedereen draagt veel skills en ervaring met zich mee, waardoor er altijd wat te leren valt van anderen. Daarnaast spraken de (vaak publieke) opdrachtgevers me meteen aan. Ik vind het tof om op een bepaalde manier impact op de maatschappij te kunnen maken!

Yasmijn de Vries VKA