Wim Kok

Senior consultant

Wat ik doe

Ik ondersteun organisaties door privacy en informatiebeveiliging bij te laten dragen aan de kwaliteit van hun bedrijfsvoering. Dit doe ik door structuur aan te brengen, afhankelijkheden in beeld te brengen, draagvlak te creëren en zichtbare resultaten neer te zetten. Ik laat organisaties op alle lagen van de bedrijfsvoering bewust afwegingen maken over de maatregelen die ze wel en niet treffen om risico’s tot een acceptabel niveau terug te brengen. Ik bied ondersteuning bij de implementatie van maatregelen en richt een managementproces in om risico’s en maatregelen te beheersen.

Wat mij drijft

Technologische en sector gebonden ontwikkelingen bieden ongelofelijk veel kansen. Ik krijg er energie van om organisaties te helpen deze kansen op een veilige manier te benutten. Daarbij draag ik graag bij aan het vertrouwen van medewerkers, klanten en burgers in de manier waarop er met hun gegevens wordt omgegaan. Het drijft mij om organisaties inzicht te bieden in de manier waarop privacy en informatiebeveiliging aan hun doelstellingen kunnen bijdragen. Ik draag graag bij aan een cultuur waarbij het veilig en zorgvuldig omgaan met (persoons)gegevens onderdeel is van de intrinsieke motivatie om te groeien.

Waarom VKA

VKA kenmerkt zich voor mij door een informele, uitdagende cultuur waar kwaliteit centraal staat. VKA bestaat uit een team gepassioneerde en ervaren collega’s, die elkaar inhoudelijk uitdagen en waar nodig ondersteunen. Door onze gezamenlijke inzet komen we tot de kwaliteit waar VKA voor staat.

Wim Kok VKA