Willem Vos

Consultant

Wat ik doe

Informatiebeveiliging en privacy zijn onderwerpen die steeds belangrijker worden. Als consultant help ik organisaties bij de beantwoording van vraagstukken op dit terrein. Elke organisatie kent eigen uitdagingen, waardoor naast vakinhoudelijke kennis omgevingsbewustzijn een belangrijk component is om tot een goede oplossing te komen.

Wat mij drijft

Eén van mijn voornaamste drijfveren is het oplossen van complexe vraagstukken door deze te vertalen naar concrete adviezen van toegevoegde waarde voor de klant. Het daadwerkelijk verder helpen van organisaties en bijdragen aan de maatschappelijke veiligheid is voor mij van groot belang. Daarnaast motiveert het mij enorm om in een snel veranderend vakgebied aan de slag te zijn. Het gebruik van technologieën zoals Machine Learning roept bijvoorbeeld interessante vragen op voor privacy en ethiek. Mij bezighouden met dergelijke complexe maatschappelijke vraagstukken is voor mij een grote motivator

Waarom VKA

VKA biedt mij de kans om mij continu door te ontwikkelen op een breed scala aan onderwerpen. Stilstaan is achteruitgaan en dat zal hier niet gebeuren. De collega’s waarmee ik samenwerk zijn stuk voor stuk inhoudelijk en vakkundig sterk en inspireren mij ook om het beste uit mijzelf te halen. VKA is daarmee een plek waar ik interessant werk kan verrichten in een kwalitatief hoogwaardige en uitdagende omgeving.

Willem Vos VKA