Willem Beukers

Associate

Wat ik doe

Met meer dan 40 jaar ervaring in de ICT help ik graag (overheid-)organisaties met voor hen complexe vraagstukken op het gebied van hun informatievoorziening (IV). Hiervoor heb ik mij toegelegd op het organiseren van transparante IV-organisatie onderdelen die een duidelijke toegevoegde waarde hebben op de effectiviteit van de organisatie als geheel. Als Change Master help ik organisaties om noodzakelijke wijzigingen in hun structuur beheerst en effectief in te voeren.

Wat mij drijft

Ik werk vanuit de gedachte dat medewerkers intrinsiek gemotiveerd zijn om vanuit hun expertise hun eigen organisatie maximaal te ondersteunen. De “eigen” mensen stimuleren en tot bloei laten komen is een belangrijke drijfveer. Dit geeft veel positieve energie en creativiteit in een organisatie.

Waarom VKA

Verdonck, Klooster & Associates is vanwege haar brede expertise een logische partner voor veel organisaties die een grote maatschappelijke betrokkenheid en verantwoordelijkheid hebben. Dit sluit nauw aan bij mijn eigen ambitie om bij te dragen aan een gezonde en leefbare maatschappij.