Wilfred van der Schaaf

Senior consultant

Wat ik doe

Uitdagende vraagstukken zoals ICT-sourcing is waar ik mijn schouders onder zet. Hierbij begeleid ik organisaties van strategievorming tot en met de besluitvorming en uitvoering hiervan. Daarnaast help ik organisaties bij het inzichtelijk maken van de aandachts- en verbeterpunten bij de inrichting en het functioneren van de I&A organisatie. Met als doel het optimaliseren van ICT en informatievoorziening en het verbeteren van de ‘dialoog’ tussen I&A en bedrijfsvoering.

Wat mij drijft

Aansprekende en uitdagende opdrachten; daar word ik enthousiast van. Wat mij drijft is het leveren van een belangrijke bijdrage aan de (door)ontwikkeling van een organisatie, door overzicht en inzicht te creëren. Meters maken, dat is waar het om draait.

Waarom VKA

De dynamiek binnen opdrachten en de diversiteit tussen opdrachten is wat mij aanspreekt. Dat maakt het voor mij interessant om bij VKA te werken. VKA is een organisatie met een uitstekende mix van kennis, kunde en ervaring. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Het streven naar kwaliteit ontstaat door collega’s die het beste uit zichzelf willen halen, met als doel de klant optimaal van dienst te kunnen zijn. VKA is qua grootte een organisatie, waarin het persoonlijke contact in stand kan worden gehouden. Laagdrempeligheid en dynamische interactie is wat VKA kenmerkt.

Wilfred van der Schaaf VKA