Terence Linzey

Consultant

Wat ik doe

Als Consultant help ik organisaties bij het borgen van privacy in hun bedrijfsvoering. Ik ondersteun mensen met het in kaart brengen van de processen waarin persoonsgegevens worden verwerkt. Daarnaast leer ik hen hoe ze privacyrisico’s kunnen herkennen en wat privacyvriendelijke uitgangspunten en werkwijzen zijn.

Wat mij drijft

Voor mij is het belangrijk dat niet alleen wordt gekeken naar wat niet mag, maar dat juist naar een oplossing wordt gezocht hoe het wel zou kunnen. Privacy hoeft niet per definitie een blokkade te zijn maar kan juist een extra garantie zijn dat een proces aantoonbaar veilig is ingericht. Het geeft mij een fijn gevoel als ik klanten op deze manier kan meenemen en ze zelf de meerwaarde van privacy laat inzien.

Waarom VKA

VKA begrijpt dat binnen het onderwerp privacy ook overlap is met andere IT-gebieden zoals Security en Risk, Data en AI etc. In plaats van afgescheiden te werken zoekt VKA juist de samenwerking tussen deze gebieden op om tot een aantoonbaar sterke oplossing te komen. Alle collega’s staan altijd voor elkaar klaar waardoor de vele kennis en ervaring binnen VKA ook optimaal wordt benut. Daarnaast zorg dit ook voor een gezellige en warme sfeer.

Terence Linzey VKA